سرمایه گذاری در استرالیا سواحل طلایی بدون رکود اقتصادی

استرالیا ششمین کشور بزرگ دنیا که بین اقیانوس هند و اقیانوس آرام قراردارد. این سرزمین که یکی از زیباترین کشورهای دنیا با دیدنی های بسیار زیبا می باشد، یکی از بزرگ ترین مقاصد مهاجرین در سرتاسر دنیا است. برای علاقمندان به مهاجرت به استرالیا، اخذ ویزا، دریافت حق شهروندی ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا یکی از بهترین روش ها می باشد.

تمام افرادی که مایل هستند به استرالیا بیایند جز شهروندان نیوزلند برای ورود به استرالیا نیاز به ویزای استرالیا دارند.
ویزاهای استرالیا تنوع زیادی دارند. ویزاهایی سرمایه گذاری نیز چند نوع متفاوت می باشند، اما افراد برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمولا از ویزای 188 استفاده می شود. البته از طریق برخی ویزاهای دیگر مثل ویزای 893 نیز می توان اقدام کرد که این ویزاها نیز شرایط خاص خود را دارند.

قوانین مرتبط با اخذ ویزای سرمایه گذاری را می توانید در سایت اداره مهاجرت استرالیا مطالعه کنید. یا اطلاعات کاملی در مورد آنها را در صفحه انواع ویزای استرالیا مطالعه نمایید. اما اقدام برای اخذ ویزا بهتر است با کمک وکیل مهاجرت به استرالیا انجام شود. این وکلا زیر نظر دولت استرالیا آموزش می بینند و در سایت رسمی مارا می توانید اطلاعات ثبت آنها را کنترل نمایید.

برای آشنایی اولیه با شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا پیشنهاد می کنیم ویدئوی زیر را ببینید:

جهت محاسبه امتیاز خود می توانید از فرم آنلاین سنجش امتیاز گروه مهاجرت اسمارت استفاده کنید. برای استفاده از فرم آنلاین امتیاز سنجی ویزای سرمایه گذاری استرالیا اینجا کلیک کنید.

در ادامه مطالب مفیدی برای آشنایی با شرایط سرمایه گذاری در استرالیا را برای شما گرد آوری کرده ایم. همچنین می توانید ویدئوی صحبت های آقای احسان جهان اندیش در خصوص ویزای سرمایه گذاری در استرالیا را ببینید.

شرایط عمومی زندگی و سرمایه گذاری در استرالیا

استرالیا یکی از امن ترین و مرفه ترین کشور های جهان به شمار می آید که در واقع محیطی راحت و بدون ریسک را هم برای سرمایه گذاری ایجاد کرده است. هر ساله تعداد زیادی از مهاجرین از سراسر دنیا اقدام به سرمایه گذاری در استرالیا می کنند و علاوه بر اینکه یک بیزینس پرسود را در این کشور پایه گذاری می کنند، اقامت استرالیا را هم دریافت می کنند.

کارآفرین هایی که می خواهند اقدام به مهاجرت کنند، از بین تمامی کشورهای جهان سرمایه گذاری در استرالیا را جز اولین انتخاب های خود قرار می دهند و می توان گفت که طبق آمار رسمی استرالیا، این کشور جز اولین مقاصد برای سرمایه گذاران ایرانی هم به شمار می آید.

یکی از مهمترین دلایلی که میتوان گفت باعث افزایش سرمایه گذاری در استرالیا شده است این است که این کشور به نسبت کشورهای کانادا و آمریکایی راحت تر ویزای اقامتی صادر می کند. همچنین آب و هوای استرالیا بسیار مطلوب تر و بهتر از کشورهایی مثل کانادا می باشد.

بازار بورس استرالیا با گردش مالی روزانه معادل ۴٫۶۸۵ میلیارد دلار، همچنین با ارزش بازار ۱٫۴ تریلیون دلار، در فهرست ۱۰ بازار بورس اوراق بهادار جهان و در کنار بازار بورس نیویورک، بورس لندن و دویچه بورزه جای دارد.

اما این همه ماجرا نیست. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

سرمایه گذاری در استرالیا

شرایط اقتصادی استرالیا به چه صورت است؟

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که استرالیا را به یکی از بهترین مقاصد برای سرمایه گذاری  تبدیل کرده است که در پایین به بررسی برخی از آنها خواهیم پرداخت:

استرالیا جز کشورهایی است که ۲۸ سال رشد بدون وقفه داشته است!

کشور استرالیا در واقع جز محدود کشورهایی است که با انعطاف پذیری اقتصادی توانسته است به یک رشد ثابت دست پیدا کند. این کشور همچنین دارای یک محیط امن و کم خطر برای تجارت است که این دو نکته در واقع برای سرمایه گذاری در استرالیا جز نکات ضروری به شمار می آیند.

سال ۲۰۱۹، بیست و هشتمین سالی است که اقتصاد این کشور رشد متوالی را به دنبال داشته است و در زمینه اقتصادی به حدی قدرتمند شده است که توانسته موسسات قدرتمندی را در زمینه های مختلف ایجاد کند و قابلیت پاسخگویی به تغییرات جهانی را نیز داشته باشد.

اقتصاد استرالیا در واقع سیزدهمین اقتصاد بزرگ جهان است که از نظر سه آژانس بزرگ، رتبه بندی AAA  را به خود اختصاص داده است.

پیش بینی های خالص در این زمینه نشان می دهد که رشد خالص داخلی در واقع ۲.۹ درصد است که این میزان در واقع بالاترین در میان اقتصادهای بزرگ و پیشرفته جهانی است.

سرمایه گذاری در استرالیا

استرالیا جز کشورهایی با صنعتی حائز اهمیت در جهان است.

استرالیا همچنین قابلیت این را داشته است که محصولات و خدماتی با کیفیت بالا را به جهانیان عرضه کند. این کشور همچنین دارای منابع انرژی و معدنی فراوانی است که توانسته اند صنایع قاره آسیا را هم در برداشته باشند و همچنین از جمله مزایای آن میتوان به مواد غذایی اشاره کرد که تقاضاهای منطقه ای را با محصولاتی پاک و ارگانیک پاسخ می دهد.

اقتصاد در این کشور بر پایه خدمات و تجهیزات خوبی است که نتیجه مدیریت های ثروتی، بهداشتی و همچنین خدمات حرفه ای در این زمینه بوده است.

استرالیا همچنین یکی از بزرگترین تولید کننده هایی است که  به صورت پیشرو در معادن طلا، آهن و اورانیوم فعالیت می کند و همچنین دومین صادر کننده LNG  در دنیا هم هست. استرالیا همچنین جز ده کشور تولید کننده صنایع کشاورزی است.

سرمایه گذاری در استرالیا از این جهت بهترین است که این کشور با داشتن بزرگترین منابع مالی در واقع بهترین مدیریت سرمایه گذاری را نیز دارد.

استرالیا متصل به کل قاره آسیاست!

یکی دیگر از نکاتی که استرالیا را به یک مقصد مناسب تبدیل می کند این است که موقعیت این کشور نسبت به سایر کشورها جهان بسیار مناسب است و میتوان گفت به گونه ای است که میتوان برای سرمایه گذاری در استرالیا از بهترین شرکت های بین المللی استفاده کرد که با قاره آسیا در تبادلات هستند.

در این کشور همچنین مبادلات تجاری مختلفی هم انجام شده است که یکی از اصلی ترین دلایل برای تسهیل جریان کالاها و همچنین خدمات به شمار می آید. زمانی که شما اقدام به سرمایه گذاری در استرالیا می کنید در واقع با اقتصادهای بزرگی که در قاره آسیا، اروپا و همچنین آمریکای شمالی وجود دارند در تبادل خواهید بود.

محیطی امن برای تجارت همراه با سرمایه گذاری در استرالیا

یکی از دلایل برای سرمایه گذاری در استرالیا پایداری سیاسی است. این کشور در واقع جز کشورهایی است که یک سیستم قانونمند دارد که حمل و نقل و همچنین چارچوب های حاکمیتی خوبی را به عنوان پایه های اصلی برای انعطاف پذیری اقتصادی دارند. می توان گفت که استرالیا در بین تمامی کشورهای جهان، شاخص آزادی را با رتبه ۵ جهانی دارد و در واقع حاکمیت موثر است و باعث می شود یک محیط امن برای ملیت های مختلفی به وجود بیاید که اقدام به کار و سرمایه گذاری در استرالیا کرده اند.

حمایت از کارفرمایان در استرالیا

این کشور، همه ساله رویکرد های متفاوتی را در زمینه های مختلف تجاری ارائه می دهد که در واقع میتوان گفت تمرکز آن برروی پرورش و رشد کشور است. در نتیجه میتوان گفت که این کشور یک شریک تجاری ایده آل برای شما به شمار خواهد آمد. اگر شما هم به دنبال سرمایه گذاری در استرالیا هستید باید بدانید که در این کشور با فرصتهای همکاری با موسسه هایی رو به رو خواهید بود که می توانید توسط آن ها به بازارهای جهانی راه پیدا کنید. این کشور در واقع جز کشورهایی است که تحقیقاتی پیشرفته و همچنین یافته های تحقیقاتی مختلفی را در اکثر انتشارات برتر جهان دارد.

برای سرمایه گذاری در استرالیا از کجا شروع کنم؟ روش های سرمایه گذاری در استرالیا چیست؟

سرمایه گذاری در استرالیا در واقع به شش طریق انجام پذیر خواهد بود. ویزاهای ۱۸۸ شامل پنج زیر مجموعه می باشد، اقامت موقت محسوب می شود و پس از سرمایه گذاری در استرالیا و اخذ شرایط لازم، افراد از طریق ویزای ۸۸۸ به اقامت دائم دست پیدا می کنند. ویزای ۱۳۲ از ابتدا اقامت دائم محسوب می شود، که افراد پس از ورود به استرالیا برای حفظ اقامت خود، باید تعهدات سرمایه گذاری خود را ظرف ۲ سال اول انجام دهند.

سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری از طریق ویزای کارآفرینی استرالیا و راه اندازی کسب و کار

ویزای شماره ۱۸۸ استرالیا که در واقع همان ویزای کارآفرینی است.

بسیاری از دارندگان کسب و کار در سرتاسر دنیا که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند از این روش و ویزا برای مهاجرت استفاده می کنند.

دقت داشته باشید که شما در این حال باید در ایران یا در کشوری که زندگی می کنید برای حداقل دو سال یک کسب و کار داشته باشید که بتوانید ثابت کند سالی یک میلیارد و پانصد میلیون تومان فروش داشته است. حداقل دارایی شما و همسرتان هم باید چیزی در حدود دو میلیارد و پانصد میلیون تومان باشد.

نکته ای که در اخذ ویزای ۱۸۸ مورد علاقه بسیاری از افراد است، این است که شما نیازی به نمره زبان در این روش ندارید. لازم به ذکر هست که در صورت داشتن مدرک زبان معادل آیلنس ۴.۵ از پرداخت هزینه ی اضافه به اداره مهاجرت معاف خواهید شد. این هزینه در مرحله آخر و درست قبل از صدور ویزا دریافت می شود. افرادی که قبل از تشکیل پرونده مدرک زبان معادل آیلتس ۵ در هر چهار مهارت و یا آیلتس ۷ در هر چهار مهارت داشته باشند می توانند  امتیاز بگیرند.

پس از اینکه مدارک خود را برای اداره مهاجرت استرالیا فرستادید می توانید یک ویزای کارآفرینی با اقامت ۴ سال و ۳ ماه دریافت کنید و به استرالیا می روید و بیزینس خود را در آنجا راه اندازی می کنید. پس از اینکه شرکت شما در این کشور ثبت شد شما باید ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار دلاراسترالیا (بسته به ایالت مورد نظر این مبلغ متفاوت می باشد.) را در بیزنس و کسب و کار خود سرمایه گذاری کنید.

سپس باید برای در سال دوم بعد از راه اندازی کسب و کار دو نفر کارمند تمام وقت استخدام کنید و دقت داشته باشید که در همان سال باید حداقل مبلغ ۳۰۰ هزار دلار هم فروش داشته باشید. زمانی که این پروسه به اتمام رسید و در واقع شما به مدت ۲ سال کار کردید سپس می توانید اقدام به اخذ اقامت دائم کنید.

دقت داشته باشید که در طی این دو سال شما باید حداقل ۱۲ ماه در این کشور حضور داشته باشید.

در صورتیکه علاقه دارید اطلاعات تخصصی در خصوص سرمایه گذاری در استرالیا را بیشتر مطالعه کنید میتوانید از لینک زیر کمک بگیرید:

استرالیا فرصت های زیادی را ارائه می دهد

احسان جهان اندیش

وکیل رسمی مهاجرت استرالیا به شماره ۱۶۸۰۴۴۴
فارغ التحصیل حقوق مهاجرت از دانشگاه ملی استرالیا
عضو انجمن مهاجرت استرالیا ۱۴۴۴۰

Migration institute of australia

سرمایه گذاری در استرالیا از طریق انتقال پول حداقل ۱.۵ میلیون دلار

برای اینکه بتوانید اقدام به سرمایه گذاری در استرالیا کنید می توانید از طریق انتقال پول هم وارد عمل شوید. در این حال باید قبل از صدور ویزای چیزی حدود ۱.۵ میلیون دلار استرالیا را به حساب های خزانه استرالیا یا بخش های مورد نظر ایالت واریز کنید. پس از اینکه این مبلغ را واریز کردید، ویزای سرمایه گذاری در استرالیا را به مدت ۴ سال و ۳ ماه  دریافت خواهید کرد.

سپس می توانید به این کشور مهاجرت کنید ولی دقت داشته باشید که حضور شما به مدت ۲ سال از چهار سال در این کشور اجباری است. پس از مدت ۴ سال شما می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید و مبلغ سرمایه گذاری را بعد از گرفتن اقامت دائم پس بگیرید.

مزایا، معایب و چالش هایی که همراه با سرمایه گذاری در استرالیا برای شما پیش خواهد آمد!

به طور حتم سرمایه گذاری در استرالیا برای شما بدون چالش نخواهد بود. در این بخش می خواهیم شما را با مزایای سرمایه گذاری در استرالیا آشنا کنیم:

رشد پایدار اقتصادی

بنابر اداره آمار، این کشور در بین سال های 1990-91 تاکنون، به مدت ۲۸ سال رشد بی وقفه اقتصادی داشته است.

نیروی کار ماهر

این کشور همچنین جز کشورهایی است که همراه با همکاری اقتصادی و توسعه های OECD  در سال ۲۰۱۷ از نظر داشتن نیروهای کاری تحصیل کرده و همچنین با مهارت بالا در رتبه هفتم جهانی قرار گرفته است. اغلب نیروی کار این کشور افرادی تحصیل کرده و با مهارت هستند که بین ۲۵ تا ۶۴ سال سن دارند.

مکان جغرافیایی مناسب

یکی دیگر از مزایای کشور استرالیا موقعیت جغرافیایی آن است. کشور استرالیا در واقع کشوری است که می تواند به راحتی با مناطقی مانند هند ارتباط برقرار کند. همچنین با مناطق مهم دنیا در قاره اروپا، آسیا و همچنین قاره آمریکا در تماس است.

دولت قوی و کارآمد

جالب است بدانید که دموکراسی پارلمانی استرالیا باعث شده است تا این کشور به یکی از با ثبات ترین کشورهای جهان مبدل شود. بنابر شاخصه هایی که تحت عنوان حکمرانی بر این کشور سلطه دارند، دولت استرالیا در سال ۲۰۱۶ توانسته است جایگاه دوازدهم را به خود اختصاص می دهد.

زیرساخت‌های ارزشمند

یکی از دیگر مزایای کشور استرالیا این است که شبکه های راهسازی و حمل و نقل در آن به خوبی بنا شده اند. همچنین برای اینکه بتوان از کسب و کارهای این کشور نهایت استفاده را برد، برنامه ریزی های مختلفی هم در این زمینه ایجاد شده است.

اقامت سرمایه گذاری در استرالیا

اگر شما هم متقاعد شده اید که اقامت سرمایه گذاری در استرالیا را انتخاب کنید در این بخش با فرصت های متعدد سرمایه گذاری در استرالیا آشنا خواهید شد.

دولت استرالیا همواره از سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در حوزه های مختلف را دارند به شدت استقبال می کند. در ادامه به ۵ حوزه ای که موفقیت و سود بالایی برای سرمایه گذاری دارند می پردازیم:

 

 کشاورزی و غذا

اولین بخشی که شما می توانید به عنوان یک خارجی در آن سرمایه گذاری کنید بخش کشاورزی در استرالیا است. از آنجایی که تقاضا و نیاز به غذا در جهان به صورت روزمره در حال افزایش است، بخش کشاورزی هم در حال رشد و گسترش است و سرمایه گذاری در این بخش بسیار پربازده خواهد بود.

 زیرساخت‌های مهم

همانطور که می دانید، اقتصاد شناور باعث شده است تا معاملات تجاری رو به افزایش باشند. رشد جمعیت هم همچنین نیازه به توسعه زیرساخت های مختلف را افزایش داده است که این موارد در واقع جز اهداف عالی در این کشور به شمار می آیند. از جمله این زیرساخت ها میتوان به شبکه های راهسازی و حمل و نقل اشاره کرد که تسهیلاتی مانند فضاهای عمومی، برنامه‌ها و پروژه‌هایی که کیفیت و استاندارد زندگی مردم را بهبود می‌بخشند.

زیرساخت‌های گردشگری

گردشگری هم یکی دیگر از صنایعی است که بسیار در استرالیا حائز اهمیت است و همه ساله تعداد بسیار زیادی توریست را به خود جلب می کند.

منابع و انرژی

در بین تمامی کشور های دنیا، استرالیا یکی از غنی ترین منابع انرژی، مواد معدنی، تجهیزات، فناوری و خدمات پیشرفته‌ به شمار می آید و به همین دلیل هم گفته می شود که این حوزه یکی از مورد علاقه ترین حوزه ها برای سرمایه گذاری است.

تولید، خدمات و فناوری‌های پیشرفته

در این بخش در واقع به رشد فرصت هایی می توان اشاره کرد که در رشته های مختلف همچون علوم پزشکی، مواد و فناوری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

منظور از فلزات سبک همان موادی مانند تیتانیوم و یا محصولات بیولوژیکی است که در پزشکی هم کاربرد دارند.

کار با مواد الکترونیکی اما مانند کار با باتری ها و ذخیره انرژی در آن ها از جمله مواردی است که در این بخش جای میگیرند. دقت داشته باشید که از جمله آنها میتوان به فناوری های پیشرفته دیجیتالی هم اشاره کرد که تقریبا هر حوزه ای را در بر می گیرند.

در واقع در این فناوری قصد این است که بسیاری از کارهای انجام شده در حوزه های مختلف مانند ارتباط با مشتری، انجام سفارشات، و به اشتراک‌گذاری اطلاعات را به صورت دیجیتالی مورد استفاده قرار دهند.

ضمنا میتوان گفت که سرمایه گذاری در املاک هم از جمله سرمایه گذاری های پر سود در کشور استرالیا به شمار می آید که یکی از بهترین انواع سرمایه گذاری بلند مدت است.

انواع ویزا سرمایه گذاری در استرالیا

مهاجرت به استرالیا در واقع با روش های کارآفرینی و یا سرمایه گذاری در بخش های مختلف یکی از انواع کارهایی است که میتوان برای اخذ ویزا انجام داد. ویزای سرمایه گذاری استرالیا در واقع به 3 گروه کلی تقسیم بندی می شود که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

ویزای اقامت موقت (ویزای ۱۸۸ استرالیا)

این نوع ویزای سرمایه گذاری استرالیا در واقع یک ویزای موقت است که مدت 4 سال و 3 ماه صادر می شود. این ویزا یکی از متداول ترین انواع ویزا به شمار می آید که شامل زیر مجموعه های زیر است:

ویزای کارآفرینی Business Innovation Stream

برای اخذ این نوع ویزا شما باید سرمایه ای حداقل معادل با 800 هزار دلار استرالیا داشته باشید و از 2 تا 4 سال اخیر هم باید میزان گردش مالی شما سالانه 500 هزار دلار استرالیا باشد.

 برای اخذ این ویزا سرمایه‌تان حداقل باید ۸۰۰هزار دلار استرالیا باشد و در ۲ سال از ۴ سال اخیر، میزان گردش مالی کسب‌وکارتان سالانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا باشد.

ویزای سرمایه گذاری معمولی Investor Stream‌

این ویزا در واقع برای کسانی مناسب است که میخواهند حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا در این کشور سرمایه گذاری کنند.

وکیل مهاجرت به استرالیا

احسان جهان اندیش

در اسمارت مایگریشن آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم.

ویزای سرمایه گذاری ویژه Significant Investor Stream

این نوع ویزا برای افرادی مناسب است که حداقل 5 میلیون دلار استرالیا سرمایه دارند.

ویزای سرمایه‌گذاری عمده Premium Investor Stream

اگر شما حداقل سرمایه تان چیزی در حدود 15 میلیون دلار است میتوانید از این ویزا استفاده کنید تا در این کشور کسب و کار مورد علاقه خود را راه اندازی کنید.

علاوه بر این موارد شما میتوانید به اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت هم فکر کنید. شما قادر خواهید بود که از طریق ویزای کارآفرینی اقدام به اخذ ویزا سرمایه گذاری در استرالیا کنید.

 ویزای اقامت دائم از طریق سرمایه‌گذاری و نوآوری (ویزای ۸۸۸ استرالیا)

زمانی که شما ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری در استرالیا را دریافت کنید با برآورد کردن تمامی شرایط مربوط میتوانید این ویزا به اقامت دائم تبدیل کنید و سپس علاوه بر زندگی در این کشور، کسب و کار خود را نیز تا حد زیادی گسترش دهید.

 ویزای اقامت دائم از طریق استعداد خاص (ویزای ۱۳۲ استرالیا)

اگر شما هم جز آن دسته کسانی هستید که در زمینه کاری ایده های جدیدی در سر دارید میتوانید از این ویزا استفاده کنید. برای دریافت این ویزا باید حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا سرمایه داشته باشید و گردش مالی شما هم باید از 2 تا 4 سال اخیر چیزی بین 3 میلیون دلار باشد.

هرکدام از انواع ویزاهایی که ذکر شد در واقع دارای شرایط عمومی و اختصاصی هستند که مربوط به آن هاست. فراموش نکنید که اگر قصد شما مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری در استرالیا است باید به صورت کاملا آگاهانه عمل کنید. سرمایه گذاری در استرالیا یک مقوله بسیار حساس است. بهتر است که در این زمینه از یک وکیل زبده کمک بگیرید.

ویزای کلاس 188 استرالیا (توضیحات ویزای موقت سرمایه گذاری در استرالیا)

همانطور که گفته شد ویزای 188 یکی از ویزاهای رایجی است که برای مهاجرت به استرالیا صادر می شود. این  ویزا در واقع یک ویزای دوساله است که پس از سپری شدن این مدت شما میتوانید آن را به  مدت دو سال دیگر هم تمدید کنید. این ویزا یکی از انواع ویزای سرمایه گذاری در استرالیا است. به ویزای 188 سرمایه گذاری در استرالیا، ویزای موقت تجاری استرالیا هم گفته می شود.

 شرایط ویزای 188 استرالیا از طریق نوآوری در کسب و کار

  • در اخذ این نوع ویزا متقاضی نباید بالای 55 سال سن داشته باشد.
  • مجموع امتیازات فرد باید از 65 بیشتر باشد.
  • به مدت حداقل دو سال تا چهارسال قبل از اینکه این فرد اقدام به دریافت ویزا کند باید چیزی حدود 500 هزار دلار گردش مالی داشته باشد.
  • متقاضی باید سابقه یک کسب و کار موفق را داشته باشد.
  • متقاضی باید توانایی و علاقه مندی برای ادامه کسب و کار را در استرالیا داشته باشد.
  • متقاضی باید از یکی از ایالتهای استرالیا یک دعوتنامه دریافت کند.
  • زمان اخذ دعوتنامه، فرد باید مجموع دارایی هایش حداقل 800 هزار دلار استرالیا باشد.

شرایط ویزای 188  از طریق سرمایه گذاری در استرالیا

  • سن متقاضی نباید از 55 سال بیشتر باشد.
  • مجموع امتیازات فرد باید از 65 بیشتر باشد.
  • متقاضی باید بتواند یک توانایی بالا را در مدیریت سرمایه گذاری داشته باشد.
  • متقاضی باید به مدت حداقل سه سال سابقه مدیریت مستقیم و موفق را در یک یا چندین کسب و کار داشته باشد.
  • متقاضی باید تمایل واقعی جهت اقامت در یک ایالت و یا حتی منطقه در استرالیا داشته باشد. این مدت حداقل دو سال تعیین شده است.
  • دو سال قبل از اینکه متقاضی اقدام به اخذ دعوتنامه برای ویزا کند، باید مجموع دارایی های خالص شخصی که میخواهد اقدام به سرمایه گذاری در استرالیا کند چیزی حدود 2.5 میلیون دلار استرالیا باشد که این میزان باید قابل انتقال به این کشور هم باشد.
  • سرمایه گذاری حداقل به مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا که این مقدار در یک ایالت به مدت چهار سال باید انجام شود.

نحوه امتیاز بندی ویزای شماره 188 استرالیا(ویزای موقت سرمایه گذاری در استرالیا):

همانطور که گفته شد امتیاز فرد برای اخذ ویزای سرمایه گذاری در استرالیا باید بالای 65 باشد، اما از چه معیارهایی برای امتیاز بندی استفاده می شود؟

سن متقاضی

  • 18-24 سال 20 امتیاز
  • 25-32 سال 30 امتیاز
  • 33-39 سال 25 امتیاز
  • 40-44 سال 20 امتیاز
  • 45-54 سال 15 امتیاز

مدرک زبان انگلیسی

  • نمره 5 برای هر چهار بند امتحان آیلتس 5 امتیاز
  • نمره 7 برای هر چهار بند امتحان آیلتس 10 امتیاز

مدرک تحصیلی

  • فوق دیپلم در هر رشته ای و یا لیسانسهای خارج از گروه مهندسی و بیزینس و علوم، 5 امتیاز
  • لیسانس و بالاتر در گروههای مهندسی ، علوم و بیزینس و تجارت، 10 امتیاز

تجربه کسب و کار

  • سابقه بالاتر از سال و کمتر از 7 سال، 10 امتیاز
  • سابقه بالاتر از 7 سال، 15 امتیاز

تجربه سرمایه گذاری

  • سابقه بیشتر از 4 سال و کمتر از 7 سال، 10 امتیاز
  • سابقه بیشتر از 7 سال ، 15 امتیاز

داراییهای شخصی و حساب بانکی متقاضی

  • 800 هزار دلار ، 5 امتیاز
  • 1.3 میلیون دلار، 15 امتیاز
  • 1.8 میلیون دلار، 25 امتیاز
  • 2.25 میلیون دلار، 35 امتیاز

گردش مالی شرکت و یا بیزینس متقاضی

  • 500 هزار دلار، 5 امتیاز
  • 1 میلیون دلار، 15 امتیاز
  • 1.5 میلیون دلار، 25 امتیاز
  • 2 میلیون دلار، 35 امتیاز

امتیازات مربوط به کارآفرینی

  • طرح و الگوی به ثبت رسیده به عنوان طرح کارآفرینی، 15 امتیاز
  • کسب نشانهای تجاری، 10 امتیاز
  • کسب نشانهای صادراتی، 15 امتیاز
  • گواهی تامین سرمایه و یا کمک مالی دولتی در بیزنس، 10 امتیاز . برای این قسمت لازم است یا حداقل 10 هزار دلار کمک دولتی در چهار سال گذشته دریافت کرده باشید و یا حداقل 100 هزار دلار جذب سرمایه کرده باشید
تجارت و سرمایه گذاری در استرالیا

مهاجرت به نیوزلند از طریق سرمایه گذاری  New Zealand

همانطور که میدانید نیوزلند یکی از کشورهای جنوب غربی اقیانوس آرام است که در واقع یکی از همسایه های کشور استرالیا هم به شمار می آید.

پس از اینکه راه های سرمایه گذاری در استرالیا و اخذ ویزا را بررسی کردیم، هم اکنون میخواهیم مهاجرت به نیوزلند از طریق سرمایه گذاری را مورد بررسی قرار دهیم چرا که این کشور هم در واقع جز کشورهایی است که یک مقصد مناسب برای مهاجرت به شمار می آید مهاجرت به نیوزلند از طریق سرمایه گذاری به 4 روش ممکن است که در اینجا به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

ویزای سرمایه گذاری مهاجرتی نوع اول کشور نیوزلند

در نوع اول ویزای سرمایه گذاری در نیوزلند فرد باید مبلغی در حدود 1.5 میلیون دلار را به اقتصاد این کشور وارد کند.

این مبلغ در حدود 4 سال در این کشور نگه داشته خواهد شد. در کنار این مبلغ، فرد همچنین موظف است که برای زندگی خود در این کشور چیزی در حدود 1 میلیون دلار دارایی داشته باشد. در کنار این موارد شرایط سنی هم حائز اهمیت است و در واقع فرد نباید بیشتر از 65 سال سن داشته باشد.

 

از دیگر شرایط که میتوان برای مهاجرت به نیوزلند به آن اشاره کرد این است که فرد حداقل آیلتس 3 داشته باشد. این شرط همچنین برای افرادی که میخواهند به عنوان همراه توسط این فرد وارد این کشور شوند هم مهم است.

برای کسب اخذ اقامت دائم این کشور از طریق سرمایه گذاری، فرد موظف است که 146 روز از سال را در این کشور زندگی کند. داشتن سابقه کاری حداقل به مدت 3 سال هم از جمله شرایط اجباری برای متقاضیان است.

ویزای سرمایه گذاری مهاجرتی نوع دوم کشور نیوزلند

در این نوع ویزای سرمایه گذاری در واقع  محدودیت های کمتری برای فرد اعمال شده است. اما سرمایه مورد نیاز برای شروع تا حد بسیار زیادی افزایش یافته است. در واقع فرد باید مبلغ 10 میلیون دلار را وارد کشور کند و این مقدار باید حداقل برای 3 سال در اقتصاد این کشور چرخش داشته باشد.

این نوع ویزا اما هیچگونه محدودیت سنی ندارد و سابقه کار هم در آن مهم نیست. همچنین نیازی نیست تا شما یک میلیون دلار را برای هزینه های زندگی خود داشته باشید. همچنین مدرک زبان هم مورد نیاز نیست و تنها داشتن سلامتی و عدم سو پیشینه مورد نیاز است.

ویزای سرمایه گذاری موقت بازنشستگی کشور نیوزلند

این نوع ویزای سرمایه گذاری برای افرادی مناسب است که حداقل 66 سال سن دارند. اگر متقاضی علاقه مند است که همسر و فرزندان خود را هم به عنوان همراه ببرد، همسر او نیز باید حداقل همین سن را داشته باشد. سرمایه ای که برای اخذ این نوع ویزا مورد نیاز است چیزی حدود 75 هزار دلار است که به مدت 2 سال در اقتصاد این کشور باقی خواهد ماند.

همچنین نیاز است تا فرد مبلغی معادل 500 هزار دلار را به عنوان یک سرمایه ثابت برای خرج زندگی خود به همراه داشته باشد. برای دریافت این نوع ویزا، داشتن سلامت کامل و همچنین نداشتن سابقه کیفری هم از جمله شروط مدنظر است. همچنین باید در زمان درخواست متقاضی حداقل 50 هزار دلار درآمد داشته باشد.

ویزای کارآفرین یا کارآفرینی کشور نیوزلند

این نوع ویزا در واقع مختص کسانی است که می خواهند کارآفرینی داشته باشند. در این نوع ویزا معمولا فرد میخواهد کسب و کار خود را به عنوان یک شغل ثابت در این کشور دایر کند. برای اخذ ویزای کار آفرینی می توان از دو روش استفاده کرد.

در نوع اول متقاضی معمولا طرح پیشنهادی خود را به دولت این کشور ارائه می دهد؛ البته باید شرایط آن به گونه ای باشد که هم نوآوری را به همراه داشته باشد هم سودآوری.

سودآوری به این معناست که سطرحی که فرد می خواهد آن را ارائه دهد باید برای دولت نیوزلند هم یک منفعت را به دنبال داشته باشد. سرمایه متقاضی در این نوع از ویزای سرمایه گذاری مدنظر نخواهد بود.

در نوع دوم این ویزا اما شما باید در کشور خود به مدت 2 سال اشتغال داشته باشید. یعنی قبل از اینکه اقدام به درخواست ویزا کنید باید به مدت حداقل 2 سال به صورت مستقل رو یک کسب و کار با درآمد مقبول کار کرده باشید. مدت زمان درخواست تا زمانی که شما بتوانید مهاجرت کنید چیزی حدود 2 الی 3 سال زمان نیاز دارد.

با توجه به مواردی که در زمینه سرمایه گذاری در استرالیا و نیوزلند گفته شد، دانستید که سرمایه گذاری یکی از آسان ترین راه های مهاجرت است. اگر شما هم میخواهید با استفاده از ویزای سرمایه گذاری در استرالیا به این کشور مهاجرت کنید میتوانید از کمک های یک وکیل حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید.