ویزای بشر دوستانه استرالیا نام رسمی پناهندگی است. در این مقاله می خواهیم شما را به صورت کامل با ویزای بشر دوستانه استرالیا آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.

انواع روش های اخذ ویزای بشر دوستانه استرالیا

باید دقت داشته باشید که مهاجرت به استرالیا از طریق دریافت ویزای بشر دوستانه در واقع دارای شرایط و همچنین قوانین خاصی است. اینکه شما بتوانید از جنبه های مختلف حقوقی در این زمینه اطلاعات داشته باشید به شما کمک می کند تا بتوانید ویزای بشر دوستانه استرالیا را راحت تر اخذ کنید. در نظر داشته باشید که همچنان اخذ ویزای بشر دوستانه استرالیا یا همان پناهندگی برای بسیاری از افراد ممکن نمی باشد.

ما در این بخش سعی داریم تا شما را نسبت به اخذ پناهندگی و دشواری های آن آشنا کنیم. اگر شما هم جز آن دسته کسانی هستید که میخواهید پناهنده شوید و از ویزای بشر دوستانه استرالیا استفاده کنید باید با آگاهی کامل در این راه قدم بردارید. در نهایت اگر باز هم سوال و شبهاتی در این زمینه برای شما وجود داشته باشد میتوانید از وکیل مهاجرت کمک بگیرید.

برنامه اخذ ویزای بشردوستانه استرالیا

میتوان اینطور گفت که برای مهاجرت به استرالیا، هر روش درواقع شامل چندین برنامه می شود. در این میان پناهندگی نیز از این قاعده مستثنی نیست و چندین نوع ویزای مختلف برای اخذ پناهندگی در استرالیا وجود دارد. این روش ها برای تمامی افرادی که میخواهند از این طریق وارد کشور شوند در دسترس است. دقت داشته باشید که در سال های اخیر تعداد افرادی که با ویزای بشر دوستانه استرالیا وارد این کشور شده اند چیزی حدود ۱۸۷۰۰ نفر بوده است و این در حالی است که با توجه به بحران های جدی که در دنیا، مثل کشورهای سوریه، عراق و افغانستان ایجاد شده است عده بسیار زیادی اقدام به دریافت پناهندگی از این کشور کرده اند و از سوی دولت استرالیا پذیرفته شده اند.

زمانی که کشور استرالیا اقدام به پذیرش افراد مختلف به صورت پناهندگی می کند در واقع خدمات و امکانات وسیعی را نیز برای این پناهندگان در نظر گرفته است. افرادی که از طریق ویزای بشر دوستانه استرالیا وارد این کشور می شوند می توانند اقامت دائم را دریافت کنند. همچنین میتوانند به تابعیت از این پناهندگی، خانواده خود را نیز تحت عنوان همراه به این کشور وارد کنند. البته دقت داشته باشید که افرادی که می خواهند پناهندگی را اخذ کنند باید پس از اینکه اقامت دائم خود را دریافت کردند، به صورت مستمر در این کشور حضور داشته باشند تا در نهایت این اقامت دائم به تابعیت استرالیا تبدیل شود.

بهتر است بدانید که در دهه ی گذشته اما شرایط پناهندگی در این کشور بسیار سخت شده است و استرالیا هم در زمره کشورهایی قرار گرفته است که از پذیرش این نوع افراد سر باز می زند و حتی ممکن است که با درخواست آن ها موافقت نشود. براساس قوانینی که در سال 2014 در این کشور تصویب شده است، افرادی که به صورت غیرقانونی وارد این کشور می شوند، برای بررسی پرونده خود به یک کشور ثالث فرستاده می شوند تا در زمینه پناهندگی آنها توسط دولت استرالیا تصمیم گیری شود. دقت داشته باشید این افراد نمی توانند در خاک استرالیا برای پناهندگی و دریافت ویزای بشر دوستانه استرالیا اقدام کنند. در ضمن، در صورتی که این افراد از طریق قایق وارد آب های این کشور شده باشند و درخواست پناهندگی کنند ممکن است که قایق آن ها به آب های بین المللی بازگردانده شود.

پرچم استرالیا

برنامه مهاجرت به استرالیا چگونه است؟

میتوان گفت که امروزه مهاجرت به استرالیا از زمان های قدیم آسان تر شده است. این کشور انواع ویزاهای مختلف را برای مهاجرین فراهم کرده است تا آنها بتوانند از طریق آن به این کشور مهاجرت کنند. از آنجایی که استرالیا در واقع جز بهترین کشورهای جهان به شمار می آید تعداد افرادی که میخواهند به این کشور مهاجرت کنند هم روز به روز بیشتر می شود. در نهایت می توان گفت که برنامه های مهاجرت به استرالیا شامل دو رکن اصلی است که از بین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مهاجرت به استرالیا برای افراد ماهر که به آن مهاجرت مهارت و تخصص یا کاری گفته می شود و در آن میتوانند خانواده خود را نیز به همراه ببرند.
  • مهاجرت از طریق اخذ ویزای بشر دوستانه استرالیا که فرد باید شرایط خاص پناهندگی را داشته باشد

استرالیا در واقع با توجه به کنوانسیون های مختلفی که در این زمینه ارائه شده است، وضعیت پناهندگان را مورد بررسی قرار می دهد و آن ها را می پذیرد. دقت داشته باشید که اکثر افرادی که اقدام به دریافت ویزای بشردوستانه استرالیا می کنند در واقع توسط کمیسیون های عالی پناهندگان سازمان ملل به عنوان پناهنده مورد ارزیابی قرار می گیرند و در نهایت هم پس از بررسی های لازم، کشور استرالیا به آن ها اجازه ورود را می دهد.

در این بخش میخواهیم تعدادی از ویزای بشر دوستانه استرالیا و همچنین ویزاهای پناهندگی را به شما معرفی کنیم، پس با ما همراه باشید:

به طور کلی، ویزای بشر دوستانه استرالیا شامل ۶ کلاس است. این کشور در راستای کمک به افرادی که اقدام به پناهندگی می کنند خدمات زیر را ارائه می دهد.

ویزای بشر دوستانه ساب کلاس 200

این ویزا، معمولا مختص افرادی است که در کشور مبدا خود آزار و اذیت می بینند و در نهایت کشورهایی از جمله استرالیا، اقدام به ارائه اقامت های دائم در این زمینه می کند. در نهایت میتوان گفت افرادی که شرایط اخذ پناهندگی در این زمینه را دارند از سوی کمیسیون های عالی پناهندگان مورد شناسایی قرار می گیرند و به منظور اینکه اسکان داده شوند به دولت استرالیا رجوع داده می شوند.

ویزای ساب کلاس 201

این نوع ویزا هم مخصوص افرادی است که در کشور خود اقامت دارند اما تحت آزار و اذیت قرار می گیرند و در نتیجه نمی توانند برای پیدا کردن پناهگاه کشور دیگری را پیدا کنند و به همین دلیل در کشور مبدا خود زندگی می کنند. ویزای ۲۰۱ برای کسانی است که معرفی نامه رسمی از یکی از وزیران کابینه استرالیا داشته باشند و یا اعضای خانواده درجه یک (همسر و فرزندان) از طریق این ویزا به استرالیا مهاجرت کرده باشند.

ویزای ساب کلاس 202 برای حمایت از بشر

این نوع ویزا هم مختص افرادی است که درخواستی برای دریافت ویزا نداده اند اما در معرض آزار و اذیت های جدی قرار گرفته اند و همچنین در مورد آن ها تبعیض شده است.

ویزای ساب کلاس 203 یا نجات اضطراری

افرادی هم هستند که در کشور خود مورد خطر جدی و اصطراری هستند و علاوه بر این خانواده آن ها هم در معرض خطرهای جدی هستند. در نهایت این افراد میتوانند به واسطه این نوع ویزا درخواست اقامت در کشور استرالیا را دهند. این نوع ویزا، یک ویزای فوری است که در نهایت شرایط پردازش آن ها بسیار سریع انجام می شود. میتوان اینطور گفت که در واقع سفارت استرالیا تعللی را در این زمینه ایجاد نمی کند چرا که هرگونه تعللی منجر به آسیب های جدی خواهد شد. این ویزا شرایط بسیار خاصی دارد و شامل همه افراد نمی‌شود.

ویزای ساب کلاس 204 برای زنان بی سرپرست در معرض خطرهای جدی

این نوع ویزا هم مختص به کسانی است که در خارج از کشور مبدا خود زندگی می کنند و همچنین سرپرست یا همسری ندارند و به همراه فرزندان خود در معرض آسیب های جدی قرار گرفته اند که از جمله آنها می توان به سواستفاده های جنسی اشاره کرد. دقت داشته باشید که این افراد معمولا از سوی کمیسیون عالی پناهندگان شناسایی می شوند و در نهایت به دولت استرالیا معرفی می شوند تا بتوانند ویزای بشر دوستانه استرالیا را دریافت کنند.

ویزای ساب کلاس 866

این ویزا برای افرادی طراحی شده که از داخل استرالیا برای پناهندگی اقدام می‌کنند. ویزای ۸۶۶ نیز برای افرادی در نظر گرفته شده اگر به کشور خود برگردند مورد آزار و اذیت جدی قرار خواهند گرفت ویا قبل از خروج از کشور مورد آزار و اذیت جدی و تبغیض قرار گرفته اند.

ویزای همراه

افرادی که میخواهند از طریق ویزای بشر دوستانه استرالیا وارد این کشور شوند می توانند پس از گذشت مدتی خانواده خود را نیز به همراه ببرند. این امکان در مورد ویزای ساب کلاس شماره 204 وجود ندارد.

آیا اخذ ویزای بشر دوستانه استرالیا آخرین راه شماست؟

با توجه به اطلاعاتی که در این زمینه داده شده است، میتوان اینطور گفت که مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی همچنان هم قوانین و شرایط خاص خود را دارد و ممکن است که شما در این راه با مشکلات زیادی رو به رو شوید. قوانینی که استرالیا برای این منظور ایجاد کرده است.

در واقع باعث می شود تا شما پیش از هرگونه اقدامی در این زمینه نیازمند مشورت های دقیق با یک وکیل باشید. ویزاهایی که برای مهاجرین استرالیایی ایجاد شده است در واقع شامل ویزای های تحصیلی، ویزاهای کاری، ویزای ثبت شرکت در استرالیا ، سرمایه گذاری در استرالیا ، تمکن مالی در استرالیا ، ازدواج در استرالیا ، تولد فرزند در استرالیا و انواع ویزاهای دیگر است.

در این بین شاید بتوان گفت که اخذ ویزای بشر دوستانه استرالیا شاید سخت ترین راه شما برای مهاجرت به این کشور باشد پس بهتر است پیش از هر اقدامی با یک وکیل حاذق در این زمینه مشورت کنید و شک و شبهاتی که وجود دارد را برطرف کنید.

ویزاهای بشر دوستانه استرالیا ظرفیت بسیار محدودی دارند. استرالیا سالیانه تعداد ۱۸۷۰۰ نفر را در برنامه ویزاهای بشردوستانه مورد پذیرش قرار می‌دهد. طبق آمار اداره مهاجرت استرالیا، در سال مالی ۲۰۱۸-۲۰۱۹ تعداد ۱۰۰ هزار و ۲۲۲ نفر برای ویزاهای بشردوستانه استرالیا اقدام کردند که تنها ۱۸هزار و ۷۶۲ نفر موفق به دریافت ویزا شدند

وکیل مهاجرت به استرالیا

EHSAN JAHANANDISH

احسان بیش از ۸ سال به صورت مستقیم با اداره مهاجرت استرالیا، دیوان تجدید نظر اداری و همچنین در کمپ های مهاجرین استرالیا به عنوان مترجم رسمی مشغول به کار و ارائه خدمات به مهاجران بوده است. گروه شرکتهای مهاجرت هوشمند را تاسیس و هم اکنون به عنوان وکیل مهاجرت در استرالیا مشغول فعالیت می باشد.