داستان مهاجرت درسا ناظمی به استرالیا

ماکی احتمالا اولین کلمه ای نیست که بسیاری از افراد انسان دوست آن را درک کنند اما درسا ناظمی می گوید که او درس های ارزشمندی را از دیپلمات رنسانس آموخته که تنها نامش را یک کلمه برای خیانت و نیرنگ می توان گذاشت. درس هایی که درسا ناظمی آموخته، درس‌هایی هستند که هر روز در کار خود برای کمیته بین‌المللی صلیب‌ سرخ در سودان جنوبی به کار برده می شوند، درست جایی که یکی از شاهزاده ماکیاولی در آنجا وجود دارد.

داستان مهاجرت درسا ناظمی از ایران به استرالیا

او در سن نوجوانی در ایران تنها دختری بود که در محله خود فوتبال بازی می‌کرد و ۱۷ ساله بود که به استرالیا مهاجرت کرد. او از زبان انگلیسی چیزی نمی دانست اما خیلی سریع توانست آن را فرا گیرد و راه خود را بیابد. در نهایت درسا ناظمی توانست شغلی را به کمک وزارت نخست وزیر و کابینه کانبرا دست و پا کند. این بشردوست ۳۸ ساله از شهر پرت که مرکز استرالیا می باشد که می گوید:  قصد ندارد هرگونه قدرت و بی شرمی را در معرض نمایش بگذارد اما باید در میان کسانی که ممکن است به او نیاز داشته باشند، زندگی کند. همچنین این را وظیفه خود و دیگر انسان دوستان می داند که  نیازهای آنان را بررسی کنند و مایحتاج آنها را تامین کنند

درسا ناظمی چرا به استرالیا مهاجرت کرد؟

یکی از دلایل مهاجرت درسا ناظمی به کشور استرالیا، پیوستن به صلیب سرخ و کمک به آسیب دیدگان مناطق جنگی و انجام کارهای انسان دوستانه می باشد. او به دنبال رویای خود رفت تا با آزادی بیشتری به مردمی که به او نیاز دارند در سراسر جهان کمک کند. در این زمینه او بسیار تلاش کرده و توانسته به عنوان نماینده صلیب سرخ به مناطقی که مورد حملات شورشیان و جنگجویان قرار گرفته اند رفته و برای مردم آسیب دیده امدادرسانی کند. او دقیقا 21 سال پیش به همراه خانواده خود به استرالیا مهاجرت کرد و بسیار تلاش کرد تا موقعیت خود را بازیابی کند.

درسا ناظمی

درسا ناظمی چگونه نماینده صلیب سرخ شد؟

درسا ناظمی شش سال پیش به دلیل جنجالی که مادرش به پا کرد ، مبادلاتی را برای اشتغال به عنوان نماینده  کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ یا ICRC در ازبکستان رد و بدل کرد و از آن زمان دیگر به عقب نگاه نکرد. کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در ۸۰ منطقه درگیری  های مختلفی داشته و در سراسر جهان فعالیت می‌کند. درسا ناظمی سال گذشته پس از مشاهده و پیگیری پست‌هایی که حاوی مشکلات افغانستان و نیجریه بود، وارد سودان جنوبی شد. سودان جنوبی قرار بود یک داستان خوب خبری برای افراد بشردوست باشد اما ماجرا اینگونه پیش نرفت و اوضاع تا حدودی موثر پیش رفت. تخصص هایی که او توانسته کسب کند شامل موارد زیر می باشد:

  • مشارکت با گروه های مسلح غیر دولتی
  • خشونت شهری و برنامه های شهری
  • ارتقاء سلامت در معرض خطر
  • حفاظت از جامعه
  • نظارت بر بازداشت
  • مستند سازی در مورد تناقضات موجود در محافظت از مردم غیرنظامی در مقابل درگیری های مسلحانه و یا سایر موارد خشونت
  • بازگرداندن اعضای خانواده
  • تسلط بر قانون بین المللی حقوق بشر
  • مهارت های مذاکره
  • مدیریت اضطراری
  • مدیریت پروژه
  • مدیریت پرونده
  • مدیریت ذینفعان
  • شبکه سازی
درسا ناظمی

سودان دقیقاً جایی است که درسا ناظمی برای کار انتخاب کرده‌است. این تصمیمی است که برای خانواده او بسیار سنگین است، زیرا یکی از آمار بسیار ترسناک در دنیا این است که سودان جنوبی در حال حاضر خطرناک‌ترین مکان برای فعالان و نمایندگان انسان‌دوست و نمایندگان صلیب سرخ است. در سال گذشته بیست و هشت تن از جمله یک راننده صلیب‌سرخ کشته شدند.

درسا ناظمی نماینده صلیب‌سرخ  می باشد که هم در مورد دولت و هم در مورد شورشیان مرزی کشور بازنویسی های منطقه ای مجددی انجام می دهد، بنابراین کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ که با بخش‌های قدیمی کار می‌کند. یکی از مناطق ناپایدار جنوب سودان می باشد.

درسا ناظمی و همکارانش باید در این راه خطراتی را بپذیرند که دیگران به دلیل اینکه نمایندگان صلیب سرخ مورد تهدید شورشیان قرار می گیرند، به قربانیان درگیری مسلحانه کمک نمی‌کنند. در صورت هرگونه کمک به نمایندگان صلیب سرخ ممکن است خودشان نیز کشته شوند. مهم نیست که آن‌ها نظامی باشند یا غیر نظامی یا سرباز و مسلما مهم نیست که آن‌ها از طرف چه کسی هستند، مهمترین مساله نجات جان انسان ها می باشد.

 

اطلاعات این صفحه صرفا جهت معرفی ایرانیان موفق و بر اساس اطلاعات منبع ذکر شده در سایت قرار گرفته است.

منبع:

https://www.smh.com.au/world/africa/howanaustraliansaveslivesandinfluencespeopleinsouthsudan20180226p4z1tb.html